Політика конфіденційності

Політика конфіденційності

Яку інформацію збирає компанія?
Компанія Multi-Wing отримує інформацію, коли замовник підписується на розсилку компанії, а також відповідає на опитування або заповнює анкету. 
При замовленні або реєстрації на сайті компанії, у відповідних випадках, замовника можуть попросити ввести: ім'я, адресу електронної пошти, поштову адресу або номер телефону. Проте замовник можете відвідати сайт компанії анонімно.

Для чого компанія використовує інформацію від замовника?
Будь-яку інформацію, яку компанія збирає від замовників, можна використовувати одним із таких способів:

  • Щоб персоналізувати досвід застосування замовника
    (Інформація від замовника допомагає компанії краще реагувати на індивідуальні потреби замовника)
  • Для покращення роботи веб-сайту компанії
    (компанія Multi-Wing постійно намагається покращити свої пропозиції на веб-сайті на основі інформації та відгуків, отриманих від замовників)
  • Для покращення обслуговування клієнтів
    (Інформація від замовників допомагає компанії більш ефективно реагувати на запити з обслуговування замовників та їх потреби у підтримці)
  • Обробка транзакцій
    Інформація замовника, публічна чи приватна, не буде продаватися, обмінюватися, передаватися або надаватися будь-якій іншій компанії з будь-яких причин, без згоди замовника,а також буде використовуватись тільки з метою доставки замовленого продукту або послуги.
  • Для адміністрування конкурсу, реклами, опитування або іншої функції сайту
  • Для надіслання періодичних електронних листів
    Адреса електронної пошти, яка надається для обробки замовлення, може бути використана для надсилання замовнику інформації та оновлень, що стосуються його замовлення, а також для отримання додаткових новин від компанії, оновлень, інформації про супутню продукцію або послуги тощо.

Примітка: Якщо в будь-який час замовник забажає скасувати підписку на отримання майбутніх електронних листів,то треба надіслати листа на адресу info@multi-wing.com

Чи використовує компанія файли cookies?
Так (Cookies - це невеликі файли, які сайт або його постачальник послуг передають на жорсткий диск комп'ютера замовника через веб-браузер (якщо це дозволено), що дає змогу сайтам або постачальникам послуг розпізнавати браузер замовника та фіксувати та запам'ятовувати певну інформацію.
Компанія використовує файли cookies, щоб зрозуміти та зберегти налаштування замовників для їх майбутніх відвідувань та зібрати сукупні дані про трафік сайту та взаємодію з сайтом, щоб у майбутньому компанія змогла запропонувати кращу взаємодію з сайтом та допоміжні програми сайту. Компанія Multi-Wing може укладати договори з постачальниками послуг сторонньої сторони, щоб краще зрозуміти відвідувачів сайту компанії. Ці постачальники послуг не мають права використовувати інформацію, зібрану від імені компанії, іншим чином, окрім тільки для того, щоб допомогти компанії здійснювати та покращувати господарчу діяльність компанії.
Замовник можете вибрати, щоб його комп'ютер попереджав кожного разу, коли надсилаються файл cookies, або може вимкнути всі файли cookie через налаштування свого браузера. Як і на більшості веб-сайтів, якщо користувач вимкне файл cookies, то деякі з послуг компанії не будуть працювати належним чином. Тим не менш, можна зробити замовлення, звернувшись до служби підтримки клієнтів.

Чи розкриває компанія будь-яку інформацію стороннім особам?
Компанія не продає, не обмінює або іншим чином не передає стороннім особам особисту інформацію замовника. Це не стосується довірених третіх сторін, які допомагають компанії працювати з її веб-сайтом, вести її діяльність або обслуговувати замовників, до тих пір, поки ці сторони погоджуються зберігати цю інформацію конфіденційною. Компанія Multi-Wing також може дозволити надання інформації замовника, коли компанія вважає, що надання інформації буде прийнято відповідно до закону, з дотриманням правил сайту компанії, або захищати інтереси компанії або інші права, майно або безпеку. Проте інформація про неідентифікованих відвідувачів може бути надана іншим сторонам для маркетингу, реклами або іншого використання.

Матеріали, розміщені по посиланнях третьої сторони
Іноді, за розсудом компанії, можна містити в собі або пропонувати продукти або послуги третіх сторін на сайті компанії. Сайти третіх сторін мають окрему та незалежну політику конфіденційності. Компанія Multi-Wing не несе ніякої відповідальності за зміст та діяльність цих сайтів, розміщених за посиланням. Тим не менш, компанія Multi-Wing прагне захистити надійність свого сайту, тому вітає будь-які відгуки про ці сайти.

Інше програмне забезпечення в Multi-Wing Group
Компанія Multi-Wing пропонує декілька програмних додатків для надання послуг замовникам компанії. Всі вони певною мірою засновані на матеріалах з інтернету, тому однакова інформація буде зібрана та оброблена відповідно до того, що описано в цьому документі.

Як довго компанія Multi-Wing буде зберігати особисті дані замовника?
Компанія Multi-Wing зберігатиме персональні дані замовника на стільки довго, наскільки це необхідно для виконання цілей, для яких були зібрані персональні дані.

Права замовника з захисту даних
Замовник має право вимагати від компанії Multi-Wing інформацію про персональні дані, оброблені Multi-Wing, та доступ до таких персональних даних. Замовник також маєте право вимагати виправлення своїх особистих даних, якщо вони вказані невірно, та вимагати видалення своїх персональних даних. Крім того, замовник має право вимагати обмеження обробки своїх персональних даних, а це означає, що замовник бажає від компанії Multi-Wing обмежити обробку своїх персональних даних за певних обставин. Також існує право заперечувати обробку даних на основі законних інтересів або обробку для прямого маркетингу. Замовник також має право на перенесення даних (передачу своїх персональних даних іншому контролерові) при обробці компанією Multi-Wing, якщо особисті дані замовника ґрунтуються на згоді або договірних зобов'язаннях та є автоматизованими.  

Замовник також має право подавати наглядовому органу будь-які скарги, які замовник може мати щодо обробки компанією Multi-Wing його персональних даних.

Дотримання вимог закону штату Каліфорнії про захист персональних даних в Інтернеті
Оскільки компанія Multi-Wing цінує конфіденційність замовника, вона вжила необхідні заходи безпеки, щоб дотримуватись вимог закону штату Каліфорнії про захист персональних даних в Інтернеті. Компанія Multi-Wing не буде поширювати особисту інформацію замовника стороннім особам без його згоди.

Дотримання вимог закону про захист конфіденційності дітей в Інтернеті
Компанія Multi-Wing дотримується вимог COPPA (Закон про захист конфіденційності дітей в Інтернеті) та не збирає жодної інформації від тих, хто молодше 13 років. Веб-сайт компанії Multi-Wing, продукти та послуги спрямовані на людей, яким не менше 13 років.

Політика конфіденційності тільки в Інтернеті

Ця політика конфіденційності в Інтернеті стосується тільки інформації, зібраної на веб-сайті компанії Multi-Wing, але не стосується інформації, зібраної в режимі оффлайн.

Згода замовника

Використовуючи сайт компанії Multi-Wing, замовник дає згоду на політику конфіденційності компанії.

Зміни до політики конфіденційності компанії Multi-Wing
Якщо компанії Multi-Wing вирішить змінити свою політику конфіденційності, тоді дані зміни будуть розміщені на цій сторінці та/або нижче буде оновлена дата зміни політики конфіденційності. 

Остання зміна даної політики відбулася 23 травня, 2018 року

Інформація для звернення до компанії Multi-Wing
Якщо є якісь питання стосовно цієї політики конфіденційності, замовник може зв'язатися з компанію Multi-Wing, використовуючи наведену нижче інформацію. 

www.multi-wing.com
Multi-Wing International
Staktoften 16
Vedbaek 2950
Данія
info@multi-wing.com
Тел.: +45 45 89 01 33